Zonder haar geen prachtige locatie zoals we ze nu hebben. Via haar snelle reactie op de sociale media vond ze niet alleen het pand voor Catpower maar ook daarna heeft ze de contacten en de verdere onderhandelingen op zich genomen.

Zonder haar zouden we de Evergemse tornado niet kennen. Als zij 's morgens van dienst is, volgt er een ganse équipe van actieve Evergemse vrouwen die alle hoekjes van het asiel onder handen nemen.

Zonder haar zouden de namiddagen in het weekend stil zijn. Ondanks haar katten en haar job is ze bijna elk weekend in Catpower. Ze legt zeer vlot contacten, nodigt mensen uit om ons te helpen, zoekt sponsors, legt ideeën voor, contacteert politici voor steun en duikt af en toe in de pen om artikels te schrijven.

Kortom onze tweede parel: Tania!

Onze 4de parel heeft al wat naambekendheid verworven in de dierenwereld en dan voornamelijk in de kattenwereld. Maar hierin hebben de Griekse honden verandering in gebracht en nu zorgt ze zelfs voor 2 grote Griekse beren.
Ondanks een full time job gaat al haar vrije tijd naar Catpower en zorgt ze zowel voor het kuiswerk als het onthaal van de bezoekers in het weekend. En dit doet ze op een zachte, vriendelijke, empatische manier.
Ze is een bemiddelaar en kiest nooit voor con...flict, tracht te verzoenen, het welzijn van de dieren staat bij haar op de 1ste plaats en ze probeert altijd de plooien glad te strijken.
Haar humor maakt dat er steeds gelachen wordt als zij aanwezig is. En we moeten eerlijk zijn: een schuine grap, een vuile mop en allerlei dubbelzinnige woordspelingen zijn haar niet vreemd. Dit begon ooit op de poezenboot met een boekje van ‘hoe word ik een actieheldin’ met hierin o.a. tips over hoe kruip ik charmant in bomen, hoe op een schalkse manier een man verleiden,…
Dit jaar verlegde ze haar grenzen door deel te nemen aan de Dodentocht. Dat wat een jaar geleden een onmogelijke uitdaging leek, lukte haar op 9/08 met glans: ze stapte 100 kilometer ten voordele van Catpower!
Dank om erbij te zijn! Onze 4de parel: Katlijn.