De eerste heeft als bijnaam ‘de grote muile’. En inderdaad, ze is niet op haar mondje gevallen maar daarachter schuilt een gouden en klein hartje. Ze circuleert al een aantal jaren in de sector van dierenwelzijn, zowel voor honden als voor katten. Gestart als de Gentsche Poezenbende maar al snel overgegaan in Catpower. Hier fungeert ze als 2de man: ze is altijd op het terrein en communiceert met de andere leden om iedereen op de hoogte te brengen. Het pand van Catpower werd voornamelijk door haar aansturen volledig opgefrist, geverfd en klaargestoomd. Ondertussen neemt ze verder de taken op als klusjesvrouw en van zodra er een oproep is voor katjes, overlegt ze om te kijken of Catpower kan opvangen, en gaat ze over tot actie.
Ze is betrouwbaar, loyaal, eens je in haar hart zit, geraak je er niet meer uit, voor dieren in nood doet ze alles en je kan op haar rekenen.
Onze eerste parel: Karina!

Zonder haar geen prachtige locatie zoals we ze nu hebben. Via haar snelle reactie op de sociale media vond ze niet alleen het pand voor Catpower maar ook daarna heeft ze de contacten en de verdere onderhandelingen op zich genomen.

Zonder haar zouden we de Evergemse tornado niet kennen. Als zij 's morgens van dienst is, volgt er een ganse équipe van actieve Evergemse vrouwen die alle hoekjes van het asiel onder handen nemen.

Zonder haar zouden de namiddagen in het weekend stil zijn. Ondanks haar katten en haar job is ze bijna elk weekend in Catpower. Ze legt zeer vlot contacten, nodigt mensen uit om ons te helpen, zoekt sponsors, legt ideeën voor, contacteert politici voor steun en duikt af en toe in de pen om artikels te schrijven.

Kortom onze tweede parel: Tania!

Je kan er niet naast zien: groot, niet mager, rijzige gestalte en draait al jaren mee in de kattenwereld. Ooit gestart met de Gentsche Poezenbende koos hij daarna voor Catpower om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Op zijn manier zoekt hij zich een weg in deze ‘vrouwen’organisatie. Soms koppig maar hondstrouw. Een vraag en hij weet het antwoord of doet de moeite om het op te zoeken. Hij is onze vaste chauffeur, onze administratieve hulp en onze man die op een recordtijd weet uit te vinden welk product in welke winkel het goedkoopst te vinden is. Er zijn weinig vragen waarop hij geen antwoord heeft en soms is hij een wandelende encyclopedie.

Onze 3de parel: Jos.