Bo

Afstand

Geboren 1 december 2016

Gevaccineerd/ gesteriliseerd/ ontvlooid/ ontwormd/ gechipt

Bo is één van de zwangere poezen die is binnengebracht in ons asiel. Haar kittens hebben al een thuis gevonden, maar zij wacht nog. Ze is rustig en heeft altijd even tijd nodig om zich aan te passen. Als ze jou kent, wel... hou je maar vast om gebombardeerd te worden met knuffels en kopjes krijgen. Wie geeft haar een forever home?

Mama tijger

Deze mama zoekt nu wat rust bij Catpower nadat ze voor haar kittens heeft gezorgd. Als je haar een bezoekje wil brengen, kom maar af naar Catpower!

Pruts

Afstand

Geboren op 25 juli 2018

Gevaccineerd/ gestiliseerd/ ontvlooid/ ontwormt/ gechipt

 

Pruts is een zachtaardige mamapoes die hier bij ons verblijft sinds een paar weken. Ze is zo lief, maar toch gaat ze je niet vlug vertrouwen. Als je wat tijd met haar doorbrengt merk je dat ze eigenlijk wel graag aandacht heeft, maar ook wel de nodige rust nodig heeft. Je merkt dat ze graag aandacht heeft, maar toch nog moeite heeft om het toe te laten. Ze is niet agresssief, gewoon een bange lieverd. Wie geeft haar een gouden mandje?

Papfles

Vier kleine pluizenbollen worden op dit moment met de papfles grootgebracht.

Lieve

Ooit had ik een familie maar ze vertrokken, waar naartoe weet ik niet. Maar ik bleef achter in een leegstaand huis en werd zwanger. Mijn kindjes zijn ondertussen geplaatst maar ik wacht nog… Ben nog altijd verdrietig en steek me graag weg in de krabpaal.

 

Gevaccineerd/ gestiliseerd/ ontvlooid/ ontwormt/ gechipt

 

 

 

Claire

Ik had een gezin maar een vakantie naar het buitenland betekende voor mij gedumpt worden! Voorlopig zit ik bij Catpower maar ik kijk uit naar een gezinnetje.

Gevaccineerd/ gestiliseerd/ ontvlooid/ ontwormt/ gechipt

 

Terreur van Catpower

We zijn de 5 schuwen van Catpower, de terreur van ren 3, oren plat, ogen wijd open, niet te dicht komen of we blazen en vooral niet te vriendelijk doen of onze stekels komen recht. Wie durft het aan om ons te bezoeken of te adopteren…

Gevaccineerd/ gestiliseerd/ ontvlooid/ ontwormt/ gechipt

Casper

Ik ben een eerste keer terecht gekomen in een asiel maar vond een jong koppel die me adopteerde. Het was leuk om de huiselijke sfeer van een gezin te hebben gekend maar door een zwangerschap werd ik ongewenst en nu zit ik bij Catpower. Best aardige mensen maar ik opteer toch voor een echt gezin. Ik verstop me maar als je de moeite doet me te aaien, kom ik je dag zeggen en geef ik zelfs kopjes.

Gevaccineerd/ gestiliseerd/ ontvlooid/ ontwormt/ gechipt