Elke maand zetten we iemand in de kijker

iemand die zwerfkatten eten geeft, die een zieke kat redt, die zich op de één of andere manier extra inzet voor de sukkelaars onder de katten.

Kennen jullie zo iemand? Laat het weten via de website en de Raad van Wijzen zal beslissen wie er elke maand in de picture komt. Afhankelijk van onze middelen helpen we deze persoon met katteneten, een kleine financiële bijdrage, een bloempje of gewoon een knuffel van één van de stichters…

Katia en haar gezin

Catpower kan rekenen op heel wat goede zielen die ons bijstaan. Eén daarvan is Katia en haar gezin. Zij helpt ons met de socialisatie van de zeer bange katjes. Hoe dit gezin het fixt, weten weten we niet maar bange of schuwe katjes komen na een verblijf in haar gezin los en krijgen op een rustige manier opnieuw wat meer zelfvertrouwen in zichzelf. Een gezin als dit die ons helpt, is goud waard want zulke katjes hebben zonder hun tussenkomst heel wat minder kansen om geadopteerd te worden. Katia, haar man en de kinderen: dank je wel voor jullie inzet, tijd, liefde en toewijding voor onze allerbangsten.