Elke maand zetten we iemand in de kijker

iemand die zwerfkatten eten geeft, die een zieke kat redt, die zich op de één of andere manier extra inzet voor de sukkelaars onder de katten.

Kennen jullie zo iemand? Laat het weten via de website en de Raad van Wijzen zal beslissen wie er elke maand in de picture komt. Afhankelijk van onze middelen helpen we deze persoon met katteneten, een kleine financiële bijdrage, een bloempje of gewoon een knuffel van één van de stichters…

Mama Thomas

Mama Thomas, alias Kathleen, is de trouwste bezoekster van Catpower. Er gaat geen dag voorbij of ze steekt haar hoofd binnen, komt ons een hart onder de riem steken en onze katjes bezoeken en goeiedag zeggen.

Klein van gestalte, stevige pas, hart voor dieren, zelf 4 hondjes, trotse mama van 5 kinderen, zot van katten is zij eigenlijk de vrouw die ons de kans heeft gegeven om een prachtlocatie te huren tegen een redelijke prijs. Enerzijds onderhandelt ze als een echte zakenvrouw, anderzijds laat ze haar gouden hart spreken waardoor ze bij iedereen van Catpower graag gezien is en een vaste waarde is geworden bij ons.

Mama Thomas: altijd welkom bij Catpower en dank om ons deze kans te geven!